Translate

9 Kasım 2013 Cumartesi

Kendini Keşfet Soruları~~ Kang Min Hyuk


CNBLUE'nun en genç üyesi Kang Min Hyuk, etrafa sevimlilik yapmakla mesul adeta. Bir baterist olara sahnede karizmasını sergilerken sahne dışında merak ve enerji dolu evin en küçük çocuğu gibi sanki. Bunun yanında son zamanlarda da kariyeriyle oldukça meşgul.

Grubun ilk üyesi olan Jung Yong Hwa'nın izinden giden Kang Min Hyuk 2010'da gösterime giren "Akustik" adlı filmde aktör oldu. KBS2'nin dizisi olan "My Husband Got a Family" ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Şu anda ilk bölüm 9 Ekim'de SBS kanalında yayınlayan Heirs dizisinde genç ve akıllı bir erkeği canlandırıyor.

Sırf "Kendini Keşfet Soruları"nı cevaplamak için yoğun programından vakit arttıran Kang Min Hyuk iki kere kontrol ederek sorulara dikkatlice cevap verdi. Dizide hileler çevirmeyi seven küçük kardeş hallerine bakarak bile aslında hassas ve titiz bir kişiliğe sahip olduğu söylenebilirdi. Sırada Kang Min Hyuk'un defalarca düzelterek verdiği cevapların izleriyle dolu olan test kağıdı var.


1) Birlikte oynadığın karakterlerden meslektaşın olarak sana en yakın tipler hangileri? ( birden fazla cevap verebilirsin)



Verilenler; ‘My Husband Got a Family’den Bang Mal-suk, ‘It’s Okay, Daddy’s Girl’den Eun Chae-ryeong, ‘The Heirs’den Lee Bo-na, ‘The Heirs' den Cha Eun-sang, ‘You’ve Fallen for Me’den Han Hee-ju.


Soruyla amaçlanan; İdeal tipinin aktris Kim Tae-hee olduğunu söyleyen Kang Min Hyuk hangi karakterden hoşlanıyor? Soruyla amaçlanmak istenenen 2010 Akustik filminden bu yana birlikte oynadığı karakterlerden en çok hangisi/ hangilerinden etkilendi?

Cevap; Heirs'ten Lee Bo-na

"Bo-na bencil ve bebekvari bir olarak görülebilir ama oldukça samimi ve hırslı bir karakter esasında." Kang Min Hyuk ideal tipi olarak Lee Bo-na'yı (Jung Soo-jung) seçti.

Dizide sadece Chan- yeong'a (Kang Min Hyuk) karşı hisleri olan Bo-na, Chan-yeong onunla bir dakika ilgilenmese dahi oldukça mızmız davranıyor. Çocuk gibi bir masumiyeti var. Kang Min Hyuk şunları ekledi; " Bona o kadar sevimli ki kız kardeşimmiş gibi onunla ilgilenmek istiyorum. Çekingen durulmasından çok içten davranılmasına daha çok önem verdiğini söyledi.



2) Hangi dizide bir daha yer almak isterdin?



Verilenler; ① SBS ‘’It’s Okay, Daddy’s Girl’ ② KBS2 ‘My Husband Got a Family’ ③ MBC ‘You’ve Fallen for Me’ ④ Film ‘Acoustic’ ⑤ Others ( )

Soruyla amaçlanan; Yaptıklarına geri dönüp baktığında neler düşünüyor? Soruyla amaçlanan, beşinci projesi olan Heirs'te yer alan bir aktör olarak kendini en yakın hissettiği dizi hangisi?

Cevap; Akustik filmi.

"Hikayem bir müzisyen olarak kurulduğu için kendimi bu filmle ilişkilendirebilirim sanırım."

2010 Busan Uluslararası Film Festivaline yayınlanan "Akustik" filmi hayallerini ve umutlarını müzikle bulan gençleri anlatan bir film. Kang Min Hyuk bir rock şarkıcısını canlandırdı. İlk oyunculuğunu bu yapımda sergiledi. Biraz tuhaf gelmiş belki ama kendini sanki seyirciye hikayesini anlatıyormuş gibi hissetmiş. Film yayınlandığında, Kang Min Hyuk şöyle söylüyor; "Bodrumda yaşayıp bateri çalmayı öğrendiğim zamanları hatırladım. Müziğe ilk başladığım günlere geri dönmüş gibiydim."




3) CNBLUE'nun aşağıdaki şarkılarından en çok hangisinden etkileniyorsun? ( birden fazla cevap verebilirsin.)

Verilenler; ① I’m a Loner ② LOVE ③ Intuition ④ Hey You ⑤ I’m Sorry ⑥ Feel Good ⑦Friday ⑧ Others ( )

Soruyla amaçlanan; 2009'da Japonya'da ortaya çıkan 5 yıllık bir grup olan CNBLUE, hareketli müziklere dayanmış idol pop piyasasına yeni bir hava getirdi. Şu anda, popüler bir rock grubu olarak en çok hangi şarkıyı beğeniyor?

Cevap: I am Loner ve I am Sorry.

"I am Loner" şarkısının sayesinde şu an bu testi yapıyor ve ayrıca Heirs'te oynayabiliyorum. "I am Sorry" ise Kore şarkıları içinde favori şarkımdır.

4) Boşukları doldur.

Örnek: Ben Yong Hwa'dan küçüğüm.

Verilenler;

Ben Jung Yong-hwa.'dan ( )
Lee Jong-hyun'dan ( )
Lee Jung-shin'den ( )
Ben Kim Woo-bin'den ( )
Ben Lee Min-ho'dan ( )

Soruyla amaçlanan; Gününün çoğu saatini birlikte geçirmesi sebebiyle yakınlaştığı dizinin yıldızları hakkında neler düşünüyor?

Cevap;

Jung Yong-hwa'dan daha modernim.
Lee Jong-hyun'dan daha güzel konuşurum.
Lee Jung-shin'dan bütün oyunlarda çok daha iyiyim.
Kim Woo-bin'dan daha sarı bir tenim var.
Lee Min-ho'dan daha açık tenliyim.

"Makineler konusunda grubun diğer üyelerinden daha iyiyim. Kang Min Hyuk dijital aletler ve konuşma konusunda daha iyi olmasından iftihar ettiğini belirtiyor. Bütün üyeler cep telefonu ve bilgisayarlarıyla ilgili sorunlarını ona danışırmış. İyi bir oyuncu ama şunları da eklemeden geçmiyor; "Tuhaftır ki Jung Shin'e hiç yenilmedim." Heirs'ten tanıştığı Kim Woo Bin ve Lee Min Hoo hakkında ise çok havalı, uzun ve iyi birer oyuncu olduklarını aktarıyor. Amerika'da sörf sahnelerinde yüzü güneşten yanan Lee Min Ho'dan daha açık tenli olduğunu söylüyor.



Kang Min Hyuk hiç tereddüt etmeden "I'm Loner" ve "I'm sorry" şarkılarını seçmişti. Çıkış parçası "I'm Loner" CNBLUE tarafından yapıldı. "I'm sorry" ise Jung Yong Hwa tarafından yazıldı. CNBLUE'nun bir üyesi tarafından yazılan ilk parça bunun yanında çok da iyi bir çıkış yaptı. Bu yüzden bu şarkı grup için çok önem arz ediyor. Yılın başlarında albüm çıktığından beri CNBLUE konser turunda. Dünya turları önümüzdeki yıla kadar devam edecek.

5) Chan-yeong, Bo-na ile 4 satırlık bir şiir yazabilir misin?

Soruyla amaçlanan; Karakterlerin isimlerinin onun için özel anlamlar ifade ettiğini söylüyor. Biz de ondan "Chan-yeong" ve "Bo-na" ile 4 satırlık bir şiir yazmasını istedik.

Cevap;

Chan: Chan der ki,
Yeong: Sonsuza kadar
Bo: Bo-na
Na: Lütfen benimle yaşa. Heirs'i çok çok sevin lütfen.

Daha önce bu teste maruz kalan diğer ünlüler gibi o da 4 satırlık şiir sorusunda zorlandı. Cevabını birkaç kere düzeltirken uzun ve derin düşündü. Kang Min Hyuk'un genel görüntüsüne yakışır bir şekilde cevabından da sevimlilik akıyor. Heirs'teki kız arkadaşı Bo-na'ya gönderdiği mesaj gibi, romantik ilişkilerini sonsuza dek sürdürebilecekler mi?

6) Boşlukları doldurun.

Kang Min Hyuk şu sıralar ( ) düşünmekle meşgul.

Soruyla amaçlanan; Kang Min Hyuk'un programı oldukça yoğun ama acaba bu aralar en çok neyi düşünüyor?

Cevap: Kang Min Hyuk şu sıralar hobilerini düşünmekle meşgul.

"Yapmak istediğim bir sürü şey var ama yapacak zamanım yok."
Kang Min Hyuk bu aralar hobilerini yapmayı çok arzuluyor. Zamanı olduğunda neler yapmak istediğini sorduğumuzdaysa, "Atıcılık, yüzmek, golf ve sörf gibi çeşitli sporlar" cevabını veriyor. 20'li yaşlarındaki bir erkek vücudunu kullanacağı bir spor yapmak ister. İnsanlar çalıştıklarında mutlu olabilirler ve böylece işle yaşam arasında dengeyi sağlamış olurlar. Umarız dizi çekimlerini bitirdikten sonra yapmayı istediği bütün sporlardan bolca keyif alır.

Jang Seo-yun (TenAsia)- Röportaj
FNC Entertainment- Fotoğraf ve Video


çeviri: >_<Ayşe Nur Hwa^^ kaynak: http://m.star.naver.com/cnblue/news/end?id=1804166

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder