Translate

30 Ocak 2014 Perşembe

Güney Kore Magazin Şoku O_o

   Evet millet ben geldim. Bir arkadaşımız magazinde paylaşsan iyi olur demişti bende paylaşayım dedim. Şok haberlerle geldim aslında :D Hazır mısnız??? Oh come on hadi başlıyorum.


Trouble Maker İkilisinin Hamile Söylentileri




Birkaç gün önce Cube Entertainment şirketi Trouble maker ikilisine karşı oluşturulmuş yazılmış hamile iddialarına karşı yasal işlemlere başvuracaklarını duyurmuştu. Bunun üzerine Seul'ün Gangnam polis güçleri Trouble Maker a karşı oluşturulmuş asılsız söylentilere karşı harekete geçti. 13 Ocak günü Siber Olay Ekibi OSEN bir açıklama yaptı : '' Bugün dava elimize geçti. Şimdi gönderilen dökümanları inceliyoruz. '' Cube Entertainment dedikoduyu yayan Facebook ve twttr gibi çeşitli SNS ayarlarını bir araya toplayıp polise bildirdi.
alıntı: yeppuda.com :D 
  
           Bu haberle ben şok oldum. Klip bence oldukça terbiyesizceydi. Olabilirde olmayabilir de kimsenn günahını almaya gerek yok. 

Girls’ Generation’s Sooyoung ve Jung Kyung Ho Sevgililer!



Birçok kez inkar etmelerine rağmen SNSD'den Sooyoung ve Jung Kyung Ho bir kez daha yakalandı!
Ajansları tarafından da birçok kez bu ilişkinin reddedilmesine ve Jung Kyung Ho'nun ünlü olmayan biriyle çıktığının söylenmesine rağmen ikili tekrar bir arada görüldü.
Bu sefer ikisinin de ajansı çıktıklarını doğruladı!
Jung Kyung Ho’nun ajansı, Fantagio, ''İkilinin sevgili oldukları doğrudur. Geçen seneden beri güzel bir ilişki yaşıyorlar'' dedi.
Sooyoung’un ajansı, SM Entertainment, ''Arkadaşça bir ilişkiden sonra bir çift olan ikili geçtiğimiz yıldan beri sevgilidir'' dedi.

alıntıdır: yeppuda.com

SHINee'den Jonghyun İle Aktris Lee Yoo Bi Sevgili mi?


Kore'de 29 Ocak'ta bir medya kanalını Jonghyun ve Lee Yoo Bi'nin sevgili olduğunu öne sürdü.
Kanalın haberinde ''Jonghyun ve Lee Yoo Bi'nin arasındaki arkadaşlık romantik bir ilişkiye dönüştü, geçen yılın sonundan beri iyi bir ilişki içerisindeler. Birbirlerine aşkla davranıyorlar''diye söylendi.
Yine haberde söylendiğine göre ikiliyi tanıştıranda Davichi'den Kang Min Kyung'muş. Üçü de 1990 yılında doğduğu için, birlikte arkadaş buluşmalarına katılıyorlarmış. Üçlü ayrıca yakın arkadaşlar olarak biliniyorlar.
Jonghyun ve Lee Yoo Bi'nin genellikle Gangnam civarında takıldığı ve el ele tutuşurken görüldükleri de söyleniyor.
[Güncelleme]
İki ünlünün de ajansları sevgili dedikodularını yalanladı.
Lee Yoo Bi'nin ajansı Sidus HQ ''Onlar sadece iki yakın arkadaş. Aralarında arkadaşça bir ilişkiden ötesi yok. Bu ilişki dedikoduları uzun süredir vardı, bizde bunu araştırdık ve ikisinin çok yakın arkadaş olduğunu ama sevgili olmadıklarını öğrendik.'' dedi.
Aynı şekilde SM Entertainment'da ''Dedikodular doğru değil. İkisi de 1990 yılında doğanların olduğu arkadaş grubunda bulunan yakın arkadaşlar.'' dedi.
Ayrıca Kang Min Kyung'un ajansıda bu ilişki dedikodusuyla ilgili hiçbir alakasının olmadığını söyledi.

alıntıdır:yeppuda.com 

Kim Soo Hyun Kiminle Öpüşme Sahnesi Olması İçin Senaristlerden Rica Etti?


SBS eğlence programı çarşamba akşamları yayınlanan "Midnight TV Entertainment," programına SBS Çarşamba-Perşembe seri draması, "You Who Came From The Stars." başrollerinde oymayan Jun Ji Hyun ve Kim Soo Hyun konuk oldu. Programda sunucu çift olarak görünen Jun Ji Hyun ve Kim Soo Hyun'un öpüşme sahnelerinin ne zaman olacağını aktöre sorunca Kim şöyle cevapladı: '' - ( Öpüşme sahnesi için ) senaristlerden rica da bulundum zaten. ''
bunu söylemesiyle ortamdaki herkesi bir gülme aldı.

alıntı:yeppuda.com

 Kim Hyun Joong, Kim Soo Hyun'a Karşı Yarıştığı İçin Kötü Hissediyor!



Yakışıklı aktörlerin ve dizilerinin savaşları başlamak üzere! Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen KBS2TV dizisi “Age of Feeling” in basın konferansında Kim Hyun Joong, Kim Soo Hyun'un dizisine karşı yarışmak konusundaki düşüncelerini dile getirdi.
Konferansta Kim Hyun Joong'a ''Kim Soo Hyun ile aynı ajanstansınız. Dizileriniz hakkında hiç konuştunuz mu?'' diye soruldu.
Kim Hyun Joong cevap olarak, ''Kim Soo Hyun ile aynı ajansta olsam bile o popüler bir ikon. Ayrıca Jun Ji Hyun da popüler bir oyuncu. Bu yüzden yeni dizim onlarla yarıştığı için biraz zor durumda hissediyorum. Ona da bu konu yüzünden gerilmemesini söyledim, ama yine de çekimler sırasında ikimizde gergin olacağız gibi görünüyor. Ama gerginliğimiz gerçekleri değiştirmeyecek sonuçta. Kararı izleyiciler verecek. Umarım ki iki dizi de başarılı olur.''
Dizide Kim Hyun Joong, Şanghay'da kardeşinin ameliyat masraflarını karşılamak için dövüşen başarılı bir dövüşçüyü canlandırıyor.
KBS2TV’nin “Age of Feeling”dizisi, SBS’in “Man from the Stars” dizisi ve MBC’nin “Miss Korea” dizisiyle yarışacak. Dizinin ilk bölümü 15 Ocakta yayınlanacak.

alıntıdır:yeppuda.com

EXO'dan Chanyeol İlk Aşkı Hakkında Konuştu!


EXO'dan Chanyeol, SBS'in 'The Laws Of Jungle In Mirconesia' adlı programında ilk aşkı hakkında konuştu.
Chanyeol, ''İlk aşkımla 20 yaşımdayken katıldığım bir kilisede karşılaşmıştım. Ama bu tek taraflı bir aşktı. Aslında çok sosyal bir insanım ama bazı sebeplerden dolayı ona yaklaşmakta zorlanmıştım.''dedi.
İlk aşkıyla tekrar karşılaşmak isteyip istemediği sorulunca da Chanyeol, onun sadece anılarında kalmasını istediğini söyledi.

alıntıdır:yeppuda.com

Super Junior'dan Leeteuk'un Babası Trafik Kazasında Vefat Etti!


Super Junior'dan Leeteuk'un babası Park Yong In (57) ile aynı arabada bulunan büyükbabası Park Hyeon Seok ve büyükannesi Cheon Kyeong Tae bir trafik kazasında vefat etti.
Şu an askerlik görevini yerine getirmekte olan Leeteuk, haberi alır almaz evine koştu.
Cenazeleri ayın 8'in de gerçekleştirilecek.
Leeteuk'a ve ailesine başsağlığı dileriz.

alıntıdır: yeppuda.com

KimBum ve MoonGeunYoung Çıkıyorlar 



Oyuncu KimBum ve MoonGeunYoung çıkıyorlar!!! Bugün MoonGeunYoung'ın ajansı Namoo Actorsdan bir temsilci şöyle dedi: ''İkisinin çıktığı doğrudur. Onların duyguları 'Goddess of Fire, Jung-Yi' dizi çekimleri sayesinde gelişmeye başladı. Onlar 1 aydır birlikteler.''

KimBum'un ajansı 
King Kong Entertainment ise açıklamasında, Ekim ayının başında çıkmaya başladıklarını, eş dostlarıyla Avrupa seyahatine birlikte gittiklerini belirtti. (Edit: Son çıkan haberlerde şu sıralar avrupa seyahatinde oldukları yazıyor 5 Kasım 2013)

alıntıdır: yeppuda.com

MBLAQ'dan Lee Joon “Rough Play” Filmindeki Yatak Sahnesi Hakkında Konuştu 


İdol ve aynı zamanda aktör olan Lee Joon yeni filmi “Rough Play.” deki yatak sahnesinin ilk çekim aşamalarında o sahneyi gerçekleştirebilmek için tüm günü harcadı. 25 Eylül günü Lee Joon ve Yönetmen Shin Yeon Shik resmi basın toplantısında konuştu. Basın toplantısında MBLAQ üyesi şunları söyledi: '' Bir günün 24 saatini sırf yatak sahnesini çekmek için harcadık. Kıyafetlerimi çıkardım. Utanmıştım çünkü orada çalışan birçok bayan asistan ya da yardımcı vardı. Bir idol için çekilen ilk yatak sahnesi pek de normal gözükmeyebilir. Ben gerekli olan yerlerde kendi başıma ya da yönetmen ''kestik'' dediği zaman üstümü havluyla örttüm. 

alıntıdır: yeppuda.com

Umarım beğenmişsinizdir. Baya bir şok geçirmiş olabilirsiniz normaldir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder